NENADIĆ (PO)SLUŠA(O) RADONČIĆA: Slijedi smjena direktora Doma zdravlja KS

Stranački šef Marija Nenadića, dakle Fahrudin Radončić, prije nekoliko dana zaražio je ovu smjenu

  • Vijesti

  • 01. Apr. 2020  01. Apr. 2020

  • 0

Premijer Kantona Sarajevo Mario Nenadić potvrdio je za "Dnevni avaz" da će Vlada smijeniti direktora Doma zdravlja Kantona Sarajevo Mehmeda Kulića.

Direktor će biti smijenjen zbog činjenice da je Dom zdravlja, kao zdravstvena ustanova koja je prva u liniji zaštite građana i borbe protiv koronavirusa, u dobroj mjeri zakazao i nije odgovorio zadatku na pravi način. Na to su ukazali i građani.

Nenadić je još i rekao da se s direktorom Kulićem već razgovaralo te da je i on svjestan da slijedi smjena. Prema riječima premijera, i direktor Doma zdravlja misli da se u toj ustanovi određene stvari trebaju unaprijediti kako bi se na što kvalitetniji način građani zaštitili od koronavirusa.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...