STEKNITE NOVU VJEŠTINU U IZOLACIJI: Bloggerica objasnila kako se pravi puter

Spretna bloggerica objasnila je publici kako napraviti svoj domaći puter

  • Šareni svijet

  • 01. Apr. 2020  

  • 0

Dosjetljiva bloggerica je na TikToku pokazala kako pravi svoj puter. Georgie Halfacree, koja živi u Londonu, često koristi svoj TikTok nalog kako bi pokazala praktične savjete vezane za kuhanje. Uslijed pandemije koronavirusa, ljude je strah nestašiće osnovnih prehrambenih namirnica, a to je njoj bila inspiracija da pokaže svoj jednostavni recept za pravljenje putera. 

Georgie jednostavno stavi vrhnje od 48% masnoće u teglicu, i trese je dok ne dobije pravu gustoću. Nakon toga iscijedi sadržaj teglice i finalni rezultat je puter. 

Snimak pogledajte ispod. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...