BROJ SVE VEĆI: Četvrti doktor na KCUS-u zaražen virusom korona

Na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevo (KCUS) testirano je 11 novih uzoraka sa Klinike za gastroenterohepatologiju.

  • Vijesti

  • 01. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 0

Kako je potvrdila direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović utvrđeno je da je još jedan doktor ove klinike pozitivan na korona virus. Tako se broj zaraženih korona virusom na ovoj klinici popeo na četiri, odnosno virusom su zaražena četiri doktora.

Klinika za gastroenterohepatologiju od danas je u potpunosti u izolaciji, a nakon što je jedna doktorica nekoliko dana dolazila na posao sa simptomima prehlade, pri čemu se ona nije testirala, a to je tek uradila nakon što je otišla na bolovanje. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...