PREOKRET U RS-u: Uvođenje vanrednog stanja bez pokretanja zaštite vitalnog nacionalnog interesa

Predsjednica entiteta RS Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa potpredsjedavajućim Vijeća naroda RS iz reda bošnjačkog naroda Mihnetom Okićem i poslanikom u Narodnoj skupštini RS Edinom Ramićem o epidemiološkoj situaciji i mjerama koje institucije Srpske preduzimaju u cilju saniranja posljedica uzrokovanih pojavom novog korona virusa, piše RTRS a prenose Nezavisne novine.

  • Vijesti

  • 02. Apr. 2020  

  • 6

Tokom sastanka su razriješene dileme u pogledu uvođenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske, čime su se stvorile pretpostavke da odluka stupi na snagu bez pokretanja postupka zaštite vitalnog nacionalnog interesa od strane kluba bošnjačkih delegata u Vijeću naroda Republike Srpske.

(Nezavisne novine / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...