SOLAK NAJAVLJUJE: Mogućnost starijim od 65 godina da izađu po penzije i u kupovinu od...

Kada je riječ o promjeni naredbe o zabrani kretanja starijih od 65 godina, Solak je kazao da će i sutra biti razmatrana naredba odnosno kako je prilagoditi da stariji od 65 mogu izaći po penziju ili u nabavku namirnicima koje im nisu mogle biti isporučene

  • Društvo

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 0

Fahrudin Solak, načelnik Federalnog štaba CZ i direktor Federalne uprave civilne zaštite kazao je da su pripadnici FUCZ-a danas vršili raspodjelu zaštitne opreme najugroženijim i socijalnim ustanovama, dezinfekciju u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, a sutra kreću aktivnosti u ZHK.

Solak je istakao da su kantoni obezbijedili smještaj za one koji krše mjere izolacije. 

Kada je riječ o promjeni naredbe o zabrani kretanja starijih od 65 godina, Solak je kazao da će i sutra biti razmatrana naredba odnosno kako je prilagoditi da stariji od 65 mogu izaći po penziju ili u nabavku namirnicima koje im nisu mogle biti isporučene. Primjena bi bila od ponedjeljka, ali još uvijek se razmatra način na koji će izvršiti promjena. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...