I NEŠTO LIJEPO DA SE DESI: Ekipa Hitne pomoći porodila Sarajku u njenom stanu

"Naš primarni zadatak je i dalje ostao pružanje hitne medicinske pomoći vitalno ugroženim pacijentima"

  • Društvo

  • 02. Apr. 2020  02. Apr. 2020

  • 0

Jednu sarajku ekipa Hitne pomoći porodila je u njenom stanu za vrijeme pandemije koronavirusa koja vlada u našoj zemlji. Ovu lijepu vijest podijelili su na zvaničnoj Facebook stranici Hitne pomoći u KS.

"Iako smo ostali na prvoj liniji odbrane u vremenu kada vlada pandemija korona virusom i sve naše kapacitete stavili u službu zaštite i očuvanja vašeg zdravlja, naš primarni zadatak je i dalje ostao pružanje hitne medicinske pomoći vitalno ugroženim pacijentima. Jedan od tih poziva posebno nam je uljepšao ovaj 1. april.

Na poziv naše sugrađanke, a brzom i stručnom intervencijom ekipe JU ZHMP KS u stanu porodilje, na svijet je doneseno živo i zdravo novorođeno dijete", napisali su u saopćenju.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...