TIHO I BEZ VELIKE POMPE: Motorola i službeno predstavila dugo najavljivani model, od svega je najzanimljivija cijena…

Nakon nekoliko najava Motorola je službeno predstavila svoj pametni telefon Moto G8 Power Lite, koji dosta sliči osnovnom Moto G8 Power modelu, no zbog nekih karakteristika ipak je smještena u nešto nižu klasu

  • HiTec

  • 03. Apr. 2020  

  • 0

Riječ je o mobilnom uređaju sa 6,5-inčnim HD+ ekranom, sa waterdrop notchom, MediaTekovim Helio P35 čipom, 4 GB RAM-a i 64 GB interne memorije.

U waterdrop notchu nalazi se 8-megapiksela selfie kamera, dok se sa stražnje strane nalazi trostruka kamera sa 16 megapiksela.

Kao osnovni Power model i Lite verzija ističe se po bateriji s kapacitetom od 5000 mAh i podrškom za brzo punjenje od 10 W. Operativni sistem je stari Android 9.0 Pie, a već je poznato i kako će se na svjetskom tržištu prodavati po cijeni od oko 190 eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...