SVE JE IZVJESNIJE: Najnoviji Appleov smartfon zvat će se...

Appleova službena objava nadolazećeg 4.7-inčnog iPhonea sve je bliža i bliža, a čini se da će se uređaj zvati iPhone SE. Belkinova zaštita za zaslon koju je moguće kupiti u online dućanu Apple Storea spominje modele iPhone SE, iPhone 8 i iPhone 7

  • HiTec

  • 03. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 0

Izvor najnovijih informacija o 4.7-inčnom iPhoneu ovaj put dolazi iz samog Appleovog dućana gdje se pojavila zaštita za ekran koja spominje "iPhone 7, iPhone 8 i iPhone SE".

Appleova službena objava nadolazećeg 4.7-inčnog iPhonea sve je bliža i bliža, a čini se da će se uređaj zvati iPhone SE. Belkinova zaštita za zaslon koju je moguće kupiti u online dućanu Apple Storea spominje modele iPhone SE, iPhone 8 i iPhone 7.

9to5Mac je nedavno izvjestio da će se upravo taj novi iPhone zvati iPhone SE, kao i detalje vezane uz boje - doći će u crnoj, bijeloj i crvenoj te sa 64 GB, 128 GB i 256 GB zapremnine. Uređaj će također korisiti A13 procesor, premda nismo sigurni koliko će koštati.

Belkinov dodatak 'InvisiGlass Ultra Screen Protection for iPhone SE/8/7' (InvisiGlass ultra zaštita za ekran iPhonea SE/8/7' prodaje se po cijeni od 39.95, s time da ga je nemoguće pokupiti u dućanu, s obzirom da ga je nemoguće pokupiti u dućanu, s obzirom da su podružnice Apple Storea jedino otvorene u Kini.

Proizvod je također dostupan u veziji od 5.5 inča, no tu samo spominje iPhone 8 Plus i iPhone 7 Plus. 9to5Mac je, podsjetimo, već najavljivao dolazak novog 5.5 inčnog i Phonea.

Premda ne znamo ništa o hardverskim specifikacijama uređaja, uvijek možemo povući paralelu sa prijašnjim modedlom. Izvorni iPhone SE je izašao u ožujku 2016. po cijeni od 399 dolara te je koristio hardverske specifikacije iPhonea 6S. Novi iPhone bi mogao slijediti istu filozofiju, posudivši bar dio značajki od popularnog iPhonea 11.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...