DO DALJNJEG: Zastupnik Čolpa inicirao obustavu finansiranja stranaka u FBiH

Zastupnik u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine uputio inicijativu da se do daljnjeg obustavi finansiranja političkih stranaka na nivou Federacije Bosne i Hercegovine.

  • Politika

  • 03. Apr. 2020  

  • 1

U svom obrazloženju naveo je da se sredstva trebaju obustaviti i putem regularnih parlamentarnih procedura što prije preusmjeriti za zdravlje građana i likvidnost porodica kojima je upitna egzistencija zbog kroje prouzrokovane virusom korona.


alt

Federaciji Bosne i Hercegovine potrebne su drastične mjere za spas privrede i likvidnost porodica. Obustava i preusmjeravanje planiranih sredstava za političkih stranke je samo kap moru potreba FBiH, ali na ovaj način pokazujemo naš odgovoran odnos prema krizi i da su građani veći prioritet od političkih stranaka, naveo je predsjednik Građanskog saveza

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...