UHAPŠENA KĆERKA FIKRETA ABDIĆA: Edina Abdić Pleho iza rešetaka, MUP USK tvrdi da pretresaju...(VIDEO)...

Nezvanično, sumnja se da je otuđila pečat opštine Velika Kladuša.

  • Politika

  • 03. Apr. 2020  03. Apr. 2020

  • 1

Edina Abdić Pleho, zastupnica Laburističke stranke u Skupštini Unsko-sanskog kantona uhapšen je večeras, objavila je ova stranka na svojoj Facebook stranici. Međutim iz MUP-a USK demantirali su hapšenje.

 

Riječ je o partiji iz Velike Kladuše čiji je osnivač pravosnažno osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić.

Na Facebook stranici stranke objavljen je video snimak na kojem se vidi policijsko vozilo, ali se ne vidi da je neko uhapšen.

Također su objavili i da je policija ušla u kabinet Fikreta Abdića.

- Po naredbi Općinskog suda Velika Kladuša vrši se pretres unutar zgrade Općine Velika Kladuša s ciljem pronalska nestalih pečata. Dosad niko nije uhapšen - kazao je Ale Šiljdedić, glasnogovornik MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...