PRKOSE PANDEMIJI I EKONOMSKOJ KRIZI: Brčanska kompanija povećala plate radnicima

Umjesto da smanjimo obim posla kao neke kompanije mi smo ga proširili, otvorili smo i četvrti segment prodaje, na našoj platformi ZIRA.PRO, rekao je direktor kompanije

  • Ekonomija

  • 04. Apr. 2020  

  • 0

Brčanska kompanija je za svoje uposlene podigla plate u doba pandemije kako bi na neki način pomogla svojim radnicima koji su direktno izloženi potencijalnoj zarazi u svojim trgovinama i onima koji rade u transportu i dostavi proizvoda.

Naime direktor kompanije Ražanica d.o.o. Zijad Ražanica, objašnjava kako u svim trenucima mora biti uz svoje radnike koji su stub njegovog preduzeća.

"Umjesto da smanjimo obim posla kao neke kompanije mi smo ga proširili, otvorili smo i četvrti segment prodaje, na našoj platformi ZIRA.PRO pomažemo da u ovo doba građani budu snabdjeveni za svoje kućne i ostale potrebe bez da moraju izlaziti iz kuće", rekao je on.

Građani mogu iz kuće naručiti sve proizvode koje dostavljaju na adrese, a ubrzano rade i na tome da korisnici iz drugih država mogu npr. svojim roditeljima poručiti i putem paypal sistema te na taj način izbjeći sve neugodnosti za njihove roditelje u vrijeme krize, prenio je Brčanski forum.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...