IZGUBILA BITKU U 82. GODINI: Majka Pepa Guardiole umrla je od koronavirusa

Majka Pepa Guardiole danas je umrla od koronavirusa, potvrdio je Manchester City u službenom priopćenju upućenom medijima i navijačima kluba.

  • Sport

  • 06. Apr. 2020  06. Apr. 2020

  • 1

Dolores Sala Carrio umrla je u 82. godini, a vijest je potvrdio klub koji je službenim putem izrazio sućut svom treneru i svim ožalošćenima.

 

"Svi u klubu su ožalošćeni i šalju podršku Pepu i njegovoj obitelji u ovim teškim vremenima. Isto vrijedi za cijelu obitelj i sve prijatelje obitelji", kratko su poručili iz kluba. 

Tužne vijesti dolaze samo nekoliko tjedana nakon što je Guardiola donirao milijun eura kako bi pomogao u borbi protiv koronavirusa u Španjolskoj. 

U Španjolskoj je u posljednja 24 sata od koronavirusa umrlo 637 osoba, što je najmanji broj smrtnih slučajeva u jednom danu od 24. ožujka, piše El Pais.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...