OD VIRUSA KORONA OBOLJELA 42 POLICAJCA U SRBIJI: A 910 je...

... u samoizolaciji

  • Regija

  • 06. Apr. 2020  06. Apr. 2020

  • 0

U Srbiji su na virus korona pozitivna 42 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, a od kojih je 910 u samoizolaciji, rekao je resorni ministar Nebojša Stefanović, prenosi Tanjug.

On je naveo da od ovih 910 u samoizolaciji, nema nijedan potvrđen slučaj zaraze, ali su potencijalno bili u kontaktu sa nekim ko je možda obolio. Stefanović je rekao za TV Pink da je ostavljena i takozvana zlatna rezerva pripadnika MUP-a, koji su poslati na odmor, kako bi po potrebi uskočili da pomognu, ako bi obolio veći broj policajaca.

On je rekao da su policajci angažovani u kontaktu s ljudima, s onima koji su potencijalno oboljeli, kao i onima koji krše mjere protiv širenja virusa korona. Prema njegovim riječima, oni koji su bili u bilo kakvom sumnjivom kontaktu odmah se upućuju u samoizolaciju. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...