U SKB MOSTAR OD COVID-19 PREMINULE DVIJE ŽENE: Jedna iz ČItluka, a druga...

... iz Konjica

  • Vijesti

  • 07. Apr. 2020  07. Apr. 2020

  • 0

U protekla 24 sata u COVID-19 bolnici SKB Mostar preminule su dvije ženske osobe, jedna iz Čitluka i jedna iz Konjica. Više detalja bit će saopćeno na pres-konferenciji Štaba ivilne zaštite HNK u 13 sati, javlja N1.

U večernjim satima u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici Mostar na COVID-19 testirano je 99 uzoraka, od kojih je 20 pozitivnih iz Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Kako su naveli iz Štaba civilne zaštite HNK, sedam pozitivnih je iz Čitluka, devet iz Čapljine, tri iz Mostara i jedan uzorak iz Jablanice. U  BiH je prisustvo virusa dosad potvrđeno kod 762 osobe, 32 je preminulih.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...