DRAMA U ČITLUKU: Načelnik Marin Radišić pozitivan na koronavirus!

Kako doznaje portal Brotnjo.info, među novih 7 pozitivnih slučajeva na koronavirus u Čitluku je i Marin Radišić, načelnik općine Čitluk.

  • Vijesti

  • 07. Apr. 2020  07. Apr. 2020

  • 0

Načelnik Radišić se jučer testirao na Covid-19 i njegov nalaz je pozitivan. 

"Testirao sam se. Pozitivan sam. Skupljam kontakte", kazao je kratko Radišić za N1.

Podsjećamo, danas su iz Štaba Civilne zaštite HNK priopćili kako je na području tog kantona u posljednja 24 sata 20 pozitivnih te 2 preminulih od koronavirusa. Iz Čapljine je 9 pozitivnih, Čitluka 7, Mostara 3 i Jablanice 1. Jedna preminula osoba je iz Konjica, a druga iz Čitluka.

U BiH je 778 zaraženih osoba, 30 osoba je preminulo od korona virusa - a testirano je 7.019 osoba. U cijeloj BiH pod zdravstvenim nadzorom se nalazi 16.528 ljudi.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...