DRUGA ŽRTVA PANDEMIJE U PRIJEDORU: Nakon sina preminuo i otac

U Prijedoru je preminuo muškarac zaražen virusom korona koji se nalazio u izolaciji u bolnici "Doktor Mladen Stojanović" u ovom gradu.

  • Vijesti

  • 07. Apr. 2020  07. Apr. 2020

  • 0

Riječ je o ocu prvog zaraženog Prijedorčanina koji je preminuo prije pet dana na Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjaluci.

Gradonačelnik Prijedora Milenko Đaković, koji je ujedno i komandant Štaba za vanredne situacije, potvrdio je da je drugi preminuli Prijedorčanin starije životne dobi.

"Imao je i više drugih oboljenja. U vezi je sa prvim klasterom iz kojeg se razvio virus i iz kojeg je i prvi Prijedorčanin zaražen i preminuo. Želim da porodici izrazim saučešće. Možemo sada reći da se radi o ocu i sinu koji su preminuli u ovoj epidemiji virusa korone. Јa još jednom izražavam iskreno saučešće porodici", izjavio je Đaković, prenosi "RTRS".

Ranije danas preminuo je još jedan pacijent na UKC-u od virusa korona. To je bila 11 žrtva virusa korona u Republici Srpskoj.

"Obavještavamo javnost i medije da je u protekla 24 sata u Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske preminuo jedan pacijent, muškog pola kod kojeg je potvrđeno prisustvo novog korona virusa.

Riječ je o šezdesetpetogodišnjem pacijentu,  iz Laktaša koji je imao više hroničnih udruženih oboljenja.

Pacijent je liječen u Klinici za infektivne bolesti od 2.4.2020.godine", stoji u saopštenju UKC-a Republike Srpske.

Na Klinici za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske kazali su danas da su svi preminuli od koronavirusa do sada bolovali od više hroničnih udruženih (dijabetološka, kardiološka, pulmološka, onkološka…) oboljenja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...