PAKLENI PLAN FLORENTINA LOPEZA: U Madrid dolazi najtalentovaniji mladi napadač svijeta; Za njega daju novac i Jovića

Napadač Luka Jović čas ide, čas ostaje u Real Madridu. Španski mediji svaki dan donose nove “provjerene” informacije. Najnovija je da se reprezentativac Srbije i bivši član Crvene zvezde vraća u zemlju gdje je briljirao prije dolaska u Real Madrid.

  • Sport

  • 07. Apr. 2020  07. Apr. 2020

  • 0

Naime, nekoliko medija donosi priču kako je Real odredio napadača Borusije Dortmund Erlinga Halanda kao prvu metu u narednom prelaznom roku. Sjajni mladi napadač iz Norveške nastavio je da trese mreže i u Bundesligi a Madriđani žele da podmlade tim i dovedu talentovanog fudbalera.

Real Madrid želi da u Dortmund pošalje Luku Jovića jer smatra da se igrač iz Bijeljine ne bi previše bunio oko povratka u ligu koju odlično poznaje, a uz to bi dobio veliku šansu da igra. Pored toga, madridski klub je spreman da plati i dio obeštećenja.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...