O OVOJ ŽENI BRUJI SRBIJA: Došla iz Švicarske i svjesno zarazila 6 osoba, nakon smrti doktorice prijeti joj 12 godina zatvora…

Žena koja je znala da je bolesna, a u Niš donijela koronu i bila u kontaktu i s liječnicom koja je preminula, počinila je krivično djelo ugrožavanja zdravlja ljudi, koje nije vezano za vanredno stanje, ocijenili su sagovornici Kurira

  • Regija

  • 08. Apr. 2020  

  • 0

Ukoliko bi bio pokrenut postupak protiv državljanke Srbije iz švicarskog Lugana koja je znala da je zaražena koronavirusom, a doputovala je u rodni Niš i viđala se s prijateljima, te zarazila najmanje šest osoba, kazna za ovo krivično djelo protiv zdravlja ljudi je do 12 godina zatvora, kažu stručnjaci.

Ona je 22. februara saznala da je zaražena, ali je ipak 25. februara doputovala u Niš na odmor.

Viđala se s rođacima i prijateljima, zarazila je, nezvanično, ukupno šest osoba, od kojih je jedna, doktorica iz Niša, preminula. Tek 8. marta je rekla ljekarima da je zaražena koronavirusom.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...