AMRA DŽEKO O INTIMNOM ŽIVOTU ZA "ROMA TV": „Te stvari ne volim kod Edina, mrzim to…“

U emisiji Ladies First televizije Roma TV Amra Silajdžić-Džeko govorila je o životu u izolaciji, a ponajviše o svom mužu te otkrila neke zanimljive detalje

  • Estrada

  • 08. Apr. 2020  08. Apr. 2020

  • 0

Jedno od pitanja je glasilo i da li postoji nešto što zbog čega je Džeko iznervira i naljuti.

"Mrzim kada mu nešto govorim i on me ne sluša jer je zauzet telefonom. Ali to se nekad desi i meni. Kada mu trebam reći nešto važno i da me treba saslušati kažem mu da ostavi telefon", rekla je ona.

Amra je kazala da se Džeko trudi da joj pomogne u skoro svakoj situaciji i da je veoma nježan.

"Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent".

Amra je otkrila i kako je kao dijete željela da postane veterinarka, da bogomet nije pratila dok nije upoznala Edina, te da će posjeta porodici biti prva stvar koju će uraditi kada prođe pandemija koronavirusa.

 

P

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...