NA RUBU PAMETI: Srpska pravoslavna crkva u SREBRENICI organizirala okupljanje u vrijeme pandemije, PODRŠKU PRUŽILA I POLICIJA...

Ono što dodatno zabrinjava jeste i prisustvo policije na ovom skupu. Važno je napomenuti da niko od prisutnih nije nosio zaštitne maske.

  • Mini market

  • 09. Apr. 2020  

  • 1

I pored svih uputstava nadležnih o zabrani javnog okupljanja na javnom prostoru, ipak je 7.4. 2020. godine monah iz manstira Karno kod Srebrenice organizovao otkrivanje spomen obilježja poginulim srpskim borcima u mjestu Osat.

Ono što dodatno zabrinjava jeste i prisustvo policije na ovom skupu. Važno je napomenuti da niko od prisutnih nije nosio zaštitne maske.

Monah Luka je poznat po samovolji i pravljenju problema i uzurpacije po bošnjačkim imanjima oko manastira Karno, što stanovnici ovog mjesta svjedoče. Također ne krije svoju dobru saradnju sa kadrovima SNSD-a.

alt

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...