NOVA TUŽNA GODIŠNJICA: Kćerka tragično preminulog glumca rasplakala obožavatelje videom koji je posvećen njenom ocu…

Glumac Paul Walker poginuo je prije više od šest godina, ostavši neprežaljen među obožavateljima, kolegama, ali i obitelji

  • Show

  • 09. Apr. 2020  09. Apr. 2020

  • 0

Njegova kćer jedinica, Meadow Walker, prisjetila se svog oca na društvenim mrežama, objavila je dosad neviđeni video na kojem je svog tatu iznenadila za njegov rođendan. Prizori Walkerove sreće kada je ugledao svoj kćer i njezine privrženosti ocu mnoge su dirnuli do suza.

21-godišnja Meadow napisala je na Instagramu da je razmišljala o tome da video nikada ne objavi. Video prikazuje Paula u prikolici u kojoj je boravio tokom snimanja filma, a na njemu Meadow iznenada ulazi u nju i priređuje ocu iznenađenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...