ŠTA MU JE TO TREBALO: Ovako se Boris Johnson zarazio, nevjerovatno šta je uradio (VIDEO)

Svi se skupili oko njega.

  • Svijet

  • 09. Apr. 2020  

  • 3

Objavljeni su na Twitteru video snimci na kojima se jasno vidi britanski premijer Boris Johnson, kako pazari robu u jednoj arapskoj, pakistanskoj ili turskoj trgovini u Londonu, prenosi Alo.rs.

Pojavile su se spekulacije da se izlaskom među ljude i u punoj prodavnici upravo i dogodio trenutak kada se zarazio koronom.

Da podsjetimo, britanski premijer Boris Johnson nalazi se i dalje na intezivnoj njegi, njegovo stanje se popravlja i on može da sjedi na krevetu, izjavio je danas britanski ministar finansija Rishi Sunak.

Sumnja se da se premijer zarazio kupujući u jednoj, lokalnoj prodavnici. Na društvenim mrežama pojavio se snimak upravo iz te kupovine, koji je postao popularan za kratko vrijeme.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...