NE VJERUJ NOVINAMA KOJE LAŽU: Đukanović demantirao Vučićeve tabloide (VIDEO)

Pravu buru u regionu izazvala je vijest tablioda iz Srbije pod kontrolom Aleksandra Vučića da se predsjednik Crne Gore Milo Đukanović nalazi u teškom stanju i da je zaražen koronavirusom.

  • Regija

  • 09. Apr. 2020  09. Apr. 2020

  • 1

Vučićevi tabliodi su napisali da je Đukanović u bolnici, kao i da crnogorski državni vrh pokušava to da zataška. Međutim, kabinet predsjednika Đukanović saopćio je da se prvi čovjek države nalazi u radnoj posjeti općini Tuzi, a vijest je popračena i video snimkom.  

- Pokazalo se da su mjere sprovedene u opštini Tuzi povodom epidemije korona virusa bile opravdane, a odgovoran odnos građana potvrđuje ono što znamo - da su građani sa tog prostora, kao i u mnogim događajima tokom istorije Crne Gore, pokazali punu odgovornost prema državi Crnoj Gori i njenim interesima, poručio je predsjednik Crne Gore Milo Đukanović tokom posjete Tuzima, prenosi Javni servis Crne Gore.

Đukanović se zahvalio volonterima koji su, kako je kazao, preuzeli rizičnu i zahtjevnu ulogu u periodu zatvaranja opštine i obezbijedili efikasnu dostavu hrane svakom stanovniku u toj opštini.

"Želim i da afirmišem ulogu ne samo zdravstvenog sistema već svih uniformisanih radnika koji su pomogli implementaciji mjera države", kazao je predsjednik Crne Gore.

On je istakao da se stanje po pitanju zdravstvene zaštite svih građana popravlja.

"Zdravstveni sistem je obezbijeđen svime onim što je potrebno za efikasno suzbijanje rizika širenja zaraze. Vjerujem da smo obimnim nabavkama i donacijama stvorili uslove da možemo dio tih roba učiniti dostupnim i građanima Crne Gore", kazao je Đukanović.

Sa Đukanovićem u Tuzima su i direktor Kliničkog centra dr. Jevto Eraković i direktor Urgentnog centra i član Kriznog medicinskog štaba dr. Nermin Abdić.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...