JADRANKA KOSOR KUKA NA TWITTERU: "Nikad više besposlenih okolo, ne pazi se na distancu"

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor sve o koronavirusu i tome kako se Hrvatska nosi s njim komentira na svom Twitter profilu. Osim što s pratiteljima često dijeli fotke jela koje kuha u izolaciji, Kosor i kritizira, pogotovo vladu stranke kojoj je nekad pripadala.

  • Regija

  • 09. Apr. 2020  

  • 0

Danas je, kaže, izašla po jaja, ali se doma vratila bez njih.

"Pokušala sam malo prošetati i kupiti jaja. Trgovina krcata, nitko ne pazi na distancu, a vani hrpe ljudi, osobito mladih, sjedi ih po desetak naguranih jedni do drugih. Nikad više besposlenih okolo. Jaja nisam kupila. Mjere su pale", napisala je.

Popuštanje mjera kritizirala je i ranije danas.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...