KOSOVSKA ROMANSA U LONDONU: Shaqiri i Dhurata zajedno i u izolaciji

Dhurata Ahmetaj je kosovska pjevačka zvijezda. Švicarski, kosovski i albanski mediji bruje o vezi Liverpoolovog nogometaša i prelijepe Kosovarke koja se mjesecima javlja samo iz Engleske

  • Show

  • 09. Apr. 2020  09. Apr. 2020

  • 0

Ovo nije sezone švicarskog Kosovara Xherdana Shaqirija (28). Nogometaš rođen u Gnjilanu zbog ozljeda je odigrao tek 13 utakmica i postigao samo jedan pogodak. Ali u ozolaviji mu ide vrhunski. Švicarski, kosovski i albanski mediji već mjesecima bruje o vezi Liverpoolovog nogometaša sa kosovskom pjevačicom, 27-godišnjom Dhuratom Ahmetaj. Dhurata je zvijezda u svojoj mladoj državi. Par još nije javno objavio detalje svoje veze, ali za Švicarce i Kosovare tajne nema: Xherdan i Dhurata ljubuju mjesecima.

Shaqiri je jedan od najboljih igrača švicarske reprezentacije, ali je i junak kosovskih i albanskih navijača. Posebno nakon gola kojim je na prošlom Mundijalu u Rusiji u 90. minuti srušio Srbiju koju je Švicarska pobijedila 2-1 golovima Shaqirija i Granita Xhake (27).

Dhurata Ahmetaj od januara se svojim obožavateljima javlja samo iz Velike Britanije, iz Londona u kojem i Shaqiri provodi ove nestvarne dane izolacije i fizičke distance zbog pandemije korona virusa. 

alt

alt

alt

alt

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...