DIREKTNO IZ NJEMAČKE: Ovo je remek-djelo, ovakav Volkswagen Golf 8 još nije viđen… (FOTO)

Volkswagen Golf 8 u izvedbi JMS tunera izgleda nevjerovatno, njemački majstori napravili su nevjerovatan posao

  • Auto

  • 13. Apr. 2020  

  • 0

Tuner iz okolice Waldorfa predstavio je svoju viziju i tuning paketa za novi VW Golf 8.

Njemačka tuning kuća predstavila je svoj vizuelni paket za najnoviju, osmu generaciju kompakta iz Wolfsburga.

Foto: JMS Tuning

Iz JMS-a su odmah otkrili kako su kao inspiraciju za Golf uzeli zapravo GTI verziju, tako da je automobil dobio naglasak na vanjskom dijelu i detaljima u crvenoj boji.

Foto: JMS Tuning

Maska i branik nije im bio po ukusu, pa su i tu odradili promjene, dok je stražnji dio dobio difuzor koji najviše podsjeća na onaj iz Golfa 7 GTI TCR izvedbe. Točkovi u ovoj izvedbu „narasli“ su velikih 20 cola.

Foto: JMS Tuning

Nije poznato kada će ova izvedba na cestu i jesu li mastori „prčkali“ i po motoru, no za izgled su zaslužili čistu peticu!

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...