TAKO I TREBA: Radončić odgovorio kritičarima tako što se pozvao na "Slobodnu Bosnu"

O postignutom dogovoru o aranžmanu s MMF-om danas se oglasio ministar sigurnosti BiH i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić

  • Mini market

  • 13. Apr. 2020  13. Apr. 2020

  • 7

Ovo je Fahrudin Radončić objavio na svom Instagram profilu:

"Nakon dogovora o procentu kredita MMF-a u iznosu od 330 miliona eura, koji će dobiti Federacija BiH, Republika Srpska i Distrikt Brčko - a kapitalno su pomogli ambasador Nelson i Sattler - ima kritika na račun Izetbegovića. One uistinu ne stoje.

Ako će kritičarima biti lakše, bio sam upoznat sa tokom pregovora i ovim procentima.

Izetbegović, Dodik i Čović su napravili dobar i veoma realan posao. Izetbegović, čak, ima najmanje razloga za eventualno nezadovoljstvo. Naprotiv. To dokazuje i uporedna tabela, koju je objavio jedan portal."

.

Naravno, nismo ni očekivali da će reći da je taj tekst, sa ilustracijom, objavila "Slobodna Bosna", ali bitno je da čita. I to redovno.

Ili je zaposlio dobre savjetnike. Koji su brzi i imaju kvalitetne izvore informacija. Samo tako nastavite, ministre.

(S.B.)         

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...