DA LI IM PRIJETI INFEKCIJA: Zaraženi muškarac iz Bosanskog Petrovca svaki dan putovao autobusom sa 20 do 30 ljudi

Danas će se uzimati brisevi porodice zaraženog i svih onih sa kojima je zaraženi bio u kontaktu.

  • Društvo

  • 14. Apr. 2020  

  • 0

Na području Bosanskog Petrovca potvrđen je prvi slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o mlađem muškarcu, potvrdio je Srni načelnik općine Dejan Prošić.

"Muškarac koji je pozitivan na virus hospitalizovan je u bolnici u Banjoj Luci. Riječ je o mlađem muškarcu koji je svakodnevno putovao iz Bosanskog Petrovca za Drinić u autobusu sa 20 do 30 ljudi", rekao je Prošić.

On je dodao da će se danas uzimati brisevi porodice zaraženog i svih onih sa kojima je zaraženi bio u kontaktu.

"Ovom prilikom apelujem na stanovnike Bosanskog Petrovca da se pridržavaju mjera, nadležnih i da drže socijalnu distancu", naglasio je Prošić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...