NA VRIJEME OTKRIVENI: Tri osobe koje su doputovale iz Stockholma pozitivne na korona virus

Anis Ajdinović, direktor Federalne uprave za inspekcijske poslove, kazao je da su tri osobe koje su doputovale u BiH iz Stockholma pozitivne na korona virus.

  • Društvo

  • 17. Apr. 2020  

  • 0

"Također, dvoje naših sugrađana koja su u prethodna tri dana ušla u BiH i bili privremeno zadržani na graničnom prelazu Izačić i potom upućeni u karantenske prostore u USK, također su pozitivna na korona virus. I jedno lice koje je u prethodna tri dana ušlo u BiH, privremeno je zadržano u šatroskom prostoru na graničnom prelazu Osoje, također, nažalost pozitivno je na korona virus", rekao je Ajdinović. 

Na pressu Federalnog kriznog štaba, rečeno je i da su jučer 22 osobe upućene u šatroske prostore u kantonima gdje im je i prebivalište, a ukupan broj koji su upućeni u šatore i karantinske prostore je 417.

"Danas imamo ukupno 19.332 osobe kojima su istekle mjere izolacije i ako nisu mijenjali kliničku sliku, možemo kazati da se za njih mjere više ne odnose", rekao je Ajdinović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...