BURSAĆ ZAČEPIO USTA DODIKU NAKON SKANDALOZNE IZJAVE: „Biće Bosne, a bogme i Hercegovine i nakon tebe Milorade…“

Ne stišavaju se reakcije na skandaloznu izjavu Milorada Dodika u Beogradu

  • Mini market

  • 18. Apr. 2020  18. Apr. 2020

  • 9

"BiH ostaje i dalje nedovršena zemlja. U njoj ništa ne funkcioniše i ne može da opstane. Na donošenju mjera i odluka o koronavirusu BiH je dokazala da je nesposobna da preživi. Jedini segment u BiH koji je pokazao da je sposoban nešto pozitivno da uradi u ovom periodu je RS. Sve odluke koje su donošene na nivou BiH i FBiH su bile na štetu RS. Nikada nismo osporavali pomoć koja stiže u Federaciju BiH ili na nivo BiH. Ministarka Bisera Turković umislila je sada da je važan faktor pa piše pisma stranim političarima i žali se na pomoć koju RS dobija", rekao je Dodik za beogradske "Novosti".

Na skandalozan zahtjev člana Predsjedništva BiH, da "za dobrobit ljudi koji žive na ovom području - i Bošnjaka i Srba i Hrvata, BiH mora da nađe novu političko-teritorijalnu organizaciju koja neće biti BiH", reagirao je i banjalučki novinar Dragan Bursać.

"Biće Bosne, a bogme i Hercegovine i nakon tebe Milorade i nakon još milion pandemija i to je neupitno-za vječnost", poručio je Bursać Dodiku na društvenim mrežama.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...