SLAVNA GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: "Naučila sam Brada Pitta kako se treba ljubiti, mi smo se…"

Inače, Elizabeth je u sretnom braku s britanskim redateljem Simonom Curtisom (60), s kojim ima dvije kćeri

  • Show

  • 18. Apr. 2020  

  • 0

Glumica Elizabeth McGovern (58), zvijezda serije „Downton Abbey“, svjesna je da je Brad Pitt (56) mnogim ženama privlačan i da se u „vrućim“ scenama odlično snalazi, a sad je istaknula kako je ona bila ta koja ga je naučila kako se treba ljubiti i samim time utjecala na to kakav će muškarac biti danas.

Skupa su glumili u filmu „Usluga“ iz 1994. godine, a u jednoj sceni su se i strastveno poljubili. Glumica je gostovala kod glumice Kelly Clarkson (37) i tom prilikom se prisjetila uzavrele atmosfere na setu snimanja filma.  

Clarkson je pitala je li Elizabeth ikad poljubila Pitta, a McGovern je rekla da je to morala napraviti zbog posla.

- Kakav divan posao! Postoje i groznije stvari kako se zarađuje za život. Napravila sam ga čovjekom kakav je danas, sve je naučio zahvaljujući meni - rekla je glumica u emisiji.

Inače, Elizabeth je u sretnom braku s britanskim redateljem Simonom Curtisom (60), s kojim ima dvije kćeri.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...