U REALU SE HVATAJU ZA GLAVU: Zinedine Zidane pred odlukom karjere, stigla ponuda koja se ne odbija…

Zinedine Zidane se na Santiago Bernabeu vratio u maju 2018. godine, nakon što je prethodno osvojio uzastopno tri trofeja Lige prvaka, ali u posljednje vrijeme se ne slaže najbolje s predsjednikom Reala iz Madrida Florentinom Perezom

  • Sport

  • 19. Apr. 2020  19. Apr. 2020

  • 0

Prema informacijama do kojih je došao le10sport.com, Zidane bi mogao po drugi put napustiti klupu Reala, a njegovo sljedeće odredište bi trebao biti Juventus.

Isti izvor navodi da su čelnici Juventusa ponovo u kontaktu sa Zidaneom i da ga nagovaraju da preuzme posao Maurizija Sarrija, što i nije iznenađujuće ako se zna da je Francuz jedna od legendi Bianconera i da je kao igrač igrao nosio crno-bijeli dres od 1996. do 2001. godine.

"Zidane je potpisao ugovor s Realom do 2022. godine, ali sa klupskim gazdom se ne slaže oko daljnje strategije i moguće je da napusti klub", navodi se, između ostalog.

Eventualni Zidaneov odlazak bi bio veliki udarac za Real Madrid kojem je Juventus prethodno uzeo i Cristiana Ronalda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...