ĆIRILIČNA PORUKA I JAJE U BOJAMA SRBIJE: Đoković vaskršnjom čestitkom pokazao gdje pripada

Novak Đoković sa porodicom proslavlja Vaskrs, koji je čestitao svim pravoslavcima.

  • Sport

  • 19. Apr. 2020  

  • 1


To je učinio uz fotografiju sa simbolom svoje zemlje, jer je jaje u bojama zastave Srbije.

- Svim pravoslavnim narodima želim Srećan Uskrs. Hristos Voskrese. Bog vas sve Blagoslovio i uneo vam Mira i Ljubavi u srca i u vaše domove - napisao je Đoković.

On je u prethodnim danima iskoristio priliku da kroz video razgovore sa Endijem Marijem i Stanom Vavrinkom ublaži pauzu koja teško pada ljubiteljima tenisa, a tu je bilo riječi o brojnim važnim temama.

Inače, Đoković je priznao i kako se osjećao u sjenci Federera i Nadala, usput je i naveo sve prednosti karantina i zatvorenosti, zbog čega je konačno nešto duže sa porodicom.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...