VELIKI POVRATAK „ŽUTOG“: Gotovo je, Robert Prosinečki napušta Tursku i vraća se na selektorsku klupu…

Robert Prosinečki od decembra 2019. godine trener je turskog Kayserispora, kluba koji je prije njegovog dolaska bio uvjerljivo najlošija ekipa Süperlige

  • Sport

  • 21. Apr. 2020  21. Apr. 2020

  • 0

No, u šest posljednjih utakmica igrači Roberta Prosinečkog upisali su čak tri pobjede i dva remija. I dalje su zadnji na tabeli, ali sada samo s bodom zaostatka od predzadnjeg, odnosno tri boda od mjesta koje garantira opstanak u prvoligaškom društvu.

Zbog koronavirusa prekinuto je prvenstvo i pitanje je kada će biti nastavljeno.

Zbog te situacije, ali i činjenice da nakon odlaska Nikole Jurčevića, nemaju selektora, čelni ljudi Azerbejdžanskog nogometnog saveza sjetili su se Roberta Prosinečkog, koji je na njihovoj klupi sjedio od 2014. do 2017. godine i rado bi ga opet vidjeli na istoj funkciji.

Mediji u Azerbajdžanu navode kako je Prosinečki opet favorit broj 1 za selektorsko mjesto, ali čelnici tamošnjeg saveza neće ići u pregovore dok se ne okonča sezona u turskom prvenstvu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...