IZBOR LEGENDARNOG PLAYMAKERA: Miske odabrao najbolji tim BiH svih vremena!

Zvjezdan Misimović (37) za Rerpezentacija.ba odabrao je po svom izboru najbolji tim svih vremena Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 21. Apr. 2020  21. Apr. 2020

  • 0

Miske nije želio sebe staviti u prvih 11, a naš najbolji tim prema legendi bh. reprezentacije izgleda ovako.

 

Dakle – Begović, Spahić, Konjić, Hibić, Salihamidžić, Lulić, Rahimić, Pjanić, Barbarez, Bolić i Džeko.

Miske je ranije, komentarišući najbolji tim po izboru Elvira Bolića, rekao kako bi za kapitena između svih ovih igrača izabrao Mirsada Hibića.

Zvjezdan Misimović je jedan od najboljih igrača koje je Bosna i Hercegovina imala. Praktično legenda bh. fudbala. Odigrao je 85 mečeva za Zmajeve, postigao 26 golova te bio član generacije koja je nastupala na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Popularni Miske je od 2017. godine savjetnik Izvršnog odbora NS BiH za pitanja fudbala. Debitovao je 2004. godine protiv Makedonije u Skoplju, a posljednji susret odigrao protiv Nigerije na Svjetskom prvenstvu 2014. godine.

(Reprezentacija.ba/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...