PANIKA U SNSD-u NAKON GLASANJA VIJEĆA MINISTARA: "Zaustavili nam kredit, a bez kredita mi nemamo napretka!?"

Načinom na koji su ministri iz reda bošnjačkog naroda glasali u Vijeću ministara samo su još jednom potvrdili da su oni konstantna i kontinuirana prepreka bilo kakvoj vrsti napretka i razvoja u BiH, izjavio je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

  • Politika

  • 21. Apr. 2020  

  • 15

On je istakao da je ovdje riječ o sredstavima koja su potrebna BiH, FBiH i svim njenim kantonima, kao i Republici Srpskoj u saniranju šteta koje su prouzrokovane pandemijom virusa korona i to su sredstva koja su potrebna svima kako bi sačuvali privredu, da ljudi ne ostaju bez poslova i da nastave i u ovom periodu u kojem možda čak ni ne rade da primaju plate.

- To je nešto što je za nas uvijek prioritet svih prioriteta i iznad bilo kakvih političkih interesa ali očigledno da to nije slučaj kada su u pitanju politički predstavnici bošnjačkog naroda u BiH. Ovdje je očigledno da su u pitanju unutrašnja previranja kako u SDA tako i u FBiH, a nažalost Republika Srpska je ovdje kolateralna šteta kao i mnogo puta do sada - konstatovao je Kovačević.

(Srna/SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...