REPREZENTATIVAC BiH OTVORIO DUŠU: "Plakao sam kada sam saznao da je postignut dogovor"

Fudbaler Milana i reprezentativac BiH Rade Krunić opisao je kako se osjećao kada je saznao za dogovor sa Milanom.

  • Sport

  • 21. Apr. 2020  22. Apr. 2020

  • 0

Italijanski velikan je doveo nekadašnjeg igrača Donjeg Srema prošlog ljeta kada je Krunić stigao sa pet golova i sedam asistencija za Empoli.

- Radovao sam se što ću nositi ovaj dres i igrati na San Siru. Plakao sam kad sam saznao da je postignut dogovor sa Milanom. Odmah sam i vidio, stekao utisak o veličini kluba. Bio sam mnogo zadovoljan, kao što sam i sada - kaže Krunić, preko zvaničnog naloga Milana.

On se potom osvrnuo i na navijače Rossonera za koje takođe ima samo pozitivne riječi.

- Izvanredni su, uvijek stvaraju pravu emociju kad se igra na domaćem terenu i čini mi se da cijene to što vide kad pružate maksimum - kaže reprezentativac BiH.

Da ne bude sve idealno, pobrinula se jedna povreda. Krunić ima stres-frakturu zgloba i nada se da bi uskoro mogao da se vrati na teren.

- Nadamo se da se vraćamo četvrtog maja treninzima, a onda i igrama. Ne mogu da dočekam povratak na teren jer se osjećam dobro. Mjesec dana nisam imao neke probleme sa stopalom - kaže Krunić.

Na pitanje o idolima, izdvojio je Andresa Iniestu, a od nekadašnjih igrača Milana posebno cijeni dvojicu Brazilaca - Ricarda Kaku i Ronaldinha.

(Telegraf.rs / SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...