PROPAST U SAMOM STARTU: Dok svi pojeftinjuju pametne telefone zbog velike krize, oni su predstavili top model čija je cijena nevjerovatna…

Kompanija Motorola je dugo najavljivala top model svog pametnog telefona Edge Plus

  • HiTec

  • 23. Apr. 2020  

  • 0

Pametni telefon koji će navodno koštati 1000 američkih dolara trebao bi ponuditi OLED ekran pune HD+ rezolucije i dijagonalu od 17 centimetara, uz osvježavanje od 90 Hz.

Ekran bi trebao biti zakrivljen na rubovima, na kojima bi trebalo biti moguće kuckati po sličicama kako bi se otvarale aplikacije. Pokreće ga Qualcommov procesor Snapdragon 865 s 12 gigabajta RAM-a i 256 GB memorije za pohranu. Baterija je kapaciteta 5000 mAh.

Edge Plus straga ima tri kamere: jednu sa 108 megapiksela, ultra širokokutnu sa 16 MP i telefoto s 8 MP. Sprijeda će biti jedna, sa 25 MP.

Uređaj će podržavati Bluetooth 5.1 i imati 3,5-milimetarski audio ulaz za slušalice te podršku za mreže 5G., piše Verge.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...