„OVDJE JE STANJE TEŠKO, OČEKUJE SE NAJGORI VAL…“: Prosinečki se javio iz Turske, zabrinut je za svoje zdravlje…

Krajem prošle godine Robert Prosinečki po drugi je put sjeo na trenersku klupu turskog Kayserispora, kluba koji se grčevito bori za opstanak među prvoligašima

  • Sport

  • 23. Apr. 2020  

  • 0

Do prekida prvenstva Prosinečki je napravio dobar posao, na devet je utakmica osvojio 12 bodova (cijelu jesen, do njegovog dolaska, klub je na 17 utakmica osvojio samo 10 bodova!) i osam kola prije kraja ekipa mu je na posljednjem mjestu, ali sa samo tri boda zaostatka za konkurentima.

- Živim u klupskom kampu, u posvemašnjoj sam izolaciji, nigdje ne idem, ne napuštam kamp. Ovdje imamo sve što je potrebno za život, tu su klupski kuhari, čistačice... Igrači povremeno navrate, parkiraju automobile izvan kampa, malo pojedinačno trče oko terena i vrate se doma, ni ne ulaze u svlačionice, doma se tuširaju - rekao je Prosinečki u razgovoru za Sportske novosti.

- Apsolutno se pridržavam svih mjera zaštite, svjestan sam da se ne smijem igrati sa zdravljem. A stanje je u Turskoj teško, vrlo teško i deprimirajuće, prema posljednjim podacima ovdje je zaraženo oko 100.000 ljudi. Izgleda da se sad očekuje onaj najgori val zaraze, u posljednje je vrijeme oko 4.500 oboljelih svakoga dana. Pa su tako vlasti uvele 24-satni policijski sat, koji će trajati čak pet dana, počevši od četvrtka!

Na pitanje je li istinita vijest koja se pojavila prije nekoliko dana da ga Azerbejdžan opet želi dovesti na mjesto selektora, Prosinečki kaže:

- Ma ne znam tko je to uopće napisao, nema ništa od toga, nikakve kontakte nisam imao ni s kim iz Azerbejdžana! Baš ni s kim. Nema to nikakve veze s istinom...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...