ZIDANE PRAVI NEVIĐENU ČISTKU: Od iduće sezone u dresu Reala nećemo gledati čak 11 igrača, među njima su i dva Balkanca...

Real Madrid je, navodno, spreman za veliku rasprodaju i postoji velika mogućnost kako neke od velikih zvijezda više nećemo gledati u dresu ovog tima.

  • Sport

  • 23. Apr. 2020  

  • 0

Španjolski list Sport jučer donio "crnu listu" igrača za koje od naredne sezone neće biti mjesta na Santiago Bernabeu i najavio je revoluciju među Kraljevima.

Čak 11 igrača navodno bi moglo biti prodano. Među njima su i dvojica Balkanaca Luka Modrić i Luka Jović, a na listi su i velika imena poput Garetha Balea, Jamesa Rodrigueza i Marcela.

Osim ovih igrača na listi su: Mariano Diaz, Eder Militao, Brahim Diaz, Alphonse Areola, Alvaro Odriozola, te Lucas Vazquez.

 

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...