POTVRĐENO IZ SKB MOSTAR: Od korona virusa preminula supruga direktora Igmana iz Konjica Đahida Muratbegovića

Poslije jednog dosta stabilnog stanja došlo je sinoć do naglog pogoršavanja stanja

  • Hronika

  • 29. Apr. 2020  29. Apr. 2020

  • 0

Pacijentica koji je bila u respiratorskom centru mostarske Covid bolnice preminula je noćas, potvrđeno je za Faktor.

Primarijus dr. Zoran Karlović iz mostarske bolnice je pojasnio da je riječ o pacijentici koja je u Covid bolnici od 22. marta na liječenju, a koja je testirana na koronavirus i oba puta je bila negativna, ali je epidemiološka, kliničko-radiološka slika ukazivala da je pacijentica pozitivna na Covid-19.

"Poslije jednog dosta stabilnog stanja došlo je sinoć do naglog pogoršavanja stanja, da bi noćas u dva sata bolesnica preminula od posljedica Covida-19. Iako su testovi bili negativni sve je upućivalo na to oboljenje", rekao je Karlović.

Kako doznajemo, riječ je o supruzi direktora konjičke kompanije Igman Đahida Muratbegovića. Ranije je od koronavirusa umro Muratbegovićev vozač.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...