SAMO IM JE JOŠ ON TREBAO: Evo kako je Milorad Dodik čestitao Prvi maj ogorčenim radnicima…

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je građanima Međunarodni praznik rada

  • Politika

  • 01. Maj 2020  

  • 0

- S obzirom na činjenicu da i ovaj praznik dočekujemo u vanrednim okolnostima, želim da zahvalim svim zaposlenim i sindikalnim organizacijama na odgovornom odnosu i razumijevanju čime su dali nemjerljiv doprinos u borbi sa ovom pošasti koja je zahvatila cijeli svijet - istakao je Dodik.

On je naglasio da posebnu zahvalnost izražava zdravstvenim radnicima i policajcima koji su nadljudskim naporima doprinijeli borbi protiv širenja virusa korona, saopćeno je iz kabineta člana Predsjedništva BiH.

- Vjerujem da ćemo uskoro izaći kao pobjednici i da ćemo nastaviti započete procese, te krenuti putem stvaranja što bolje i prosperitetnije budućnosti za naše radnike, ali i sve građane - poručio je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...