ZMAJ NA KORAK OD TRANSFERA KARIJERE: Miralem Pjanić, Juventus i Barcelona čekaju još samo jednu stvar…

Iako je nedavno trener Katalonaca Quique Setien hvalio Pjanića, ali ipak poručio da klub nije u situaciji da razmišlja o novim igračima, čini se da je odlazak bh. reprezentativca na Camp Nou i više nego izgledan

  • Sport

  • 03. Maj 2020  03. Maj 2020

  • 0

Navodi se da bi dogovor Barcelone i Juventusa oko Pjanića već bio postignut da nije bilo suzdržljivosti od strane Arthura, mladog Brazilca koji želi da ostane u Barcelonu umjesto da krene put Torina.

No, španjolski AS danas izvještava da je ovo Pjanićeva posljednja prilika da obuče dres Barcelone koja je oduševljenja zbog činjenice da bi mogla dobiti zvijezdu Juventusa.

Ovo nije prvi put da se Bosanac povezuje s velikanom iz Katalonije, pošto ga je 2016. godine želio na Camp Nou dovesti tadašnji trener Luis Enrique.

Na kraju, Juventus i Barcelona, baš kao i Pjanić moraju da sačekaju Arthura, pa ako se ovaj predomisli i na kraju pristane da bude igrač Juventusa, čini se da će doći do razmjene veznjaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...