PJANIĆEV SUIGRAČ OPET UZBURKAO DUHOVE: Ponovno će počiniti veleizdaju, odlazi u redove....

Dobar dio karijere 32-godišnji napadač je proveo u Real Madridu, a sada bi mogao potpisati za njihovog ljutog gradskog rivala, Atletico gdje bi zamijenio Diega Costu

  • Sport

  • 04. Maj 2020  

  • 0

Gonzalo Higuain će tokom narednog prijelaznog roka gotovo sigurno napustiti Juventus, a Don Balon tvrdi da bi iskusni Argentinac mogao napraviti još jednu veleizdaju.

Dobar dio karijere 32-godišnji napadač je proveo u Real Madridu, a sada bi mogao potpisati za njihovog ljutog gradskog rivala, Atletico gdje bi zamijenio Diega Costu.

Atletico užurbano traži novog napadača. U sljedećim danima bi trebali uslijediti prvi kontakti između dvije strane. U Atleticu vjeruju da transfer mogu završiti za 25 miliona eura.

Higuain je u Realu igrao šest godina uz 121 postignut gol. U Napoli je prešao 2013. godine, da bi tri godine kasnije u transferu vrijednom 90 miliona potpisao za Juventus što mu navijači kluba s juga Italije nikad nisu oprostili.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...