KORONA SKANDAL TRESE I AUSTRIJU: Na zabranjenoj zabavi kod prijatelja kancelara Kurza bilo je svega i svačega…

Navodno je za ovaj rođendan slavljenik objektu iskeširao 5.000 eura, ali je ostalo nepoznato ko im je dozvolio i pod kojim uslovima da slave u ovom objektu, jer su svi objekti zatvoreni zbog pandemije virusa korona do 15. maja

  • Svijet

  • 05. Maj 2020  

  • 0

Policija je u petak navečer dobila dojavu o zabranjenoj rođendanskoj zabavi koja se odvijala u restoranu DOTS u Brunenhofu, a koji je u vlasništvu austrijskog "kralja sushija" Martina Hoa, inače bliskog prijatelja kancelara Sebastijana Kurza, pišu austrijski mediji.

Na zabavi je bila 21 osoba, a u restoranu je policija zatekla i dva kuhara koji su pripremali hranu. Na meniju su bili i kokain, ekstazi i marihuana, piše Heute.

Navodno je za ovaj rođendan slavljenik objektu iskeširao 5.000 eura, ali je ostalo nepoznato ko im je dozvolio i pod kojim uslovima da slave u ovom objektu, jer su svi objekti zatvoreni zbog pandemije virusa korona do 15. maja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...