NAKON KIŠE STIŽE SUNCE, ALI NE ZADUGO…: Evo kakvo nas vrijeme očekuje narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini prijepodne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom

  • Vijesti

  • 06. Maj 2020  06. Maj 2020

  • 0

Na planinama može padati susnježica ili slab snijeg. U ostatku dana bez padavina i postepeno razvedravanje. Jutarnja temperatura od 5 do 11, a najviša dnevna od 10 do 20 stepeni.

U četvrtak pretežno sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura od 1 do 7, a dnevna od 12 do do 21 stepeni.

U petak sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 3 do 8, a dnevna od 16 do 24 stepena.

U subota sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tokom dana, postupno povećanje oblačnosti. Razvojem oblačnosti, ponegdje u centralnim i jugozapadnim djelovima moguća je kiša ili kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Jutarnja temperatura od 6 do 11, a najviša dnevna od 17 do 26 stepeni Celzijusa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...