UPOZORENJE VOZAČIMA: Već tri puta pokradene česme u carinskoj ispostavi Gradiška

Podsjećamo, radi se o imovini koja upravo služi svim vozačina koji dolaze sa višesatnih putovanja da se mogu osvježiti i obaviti ličnu higijenu. 

  • Hronika

  • 07. Maj 2020  07. Maj 2020

  • 1

Od otvoranja novog carinskog terminala u Gradišci, Uprava za indirektno oporezivanje je već tri puta morala ponovo postavljati česme i crijeva za tuševe u kabinama, jer su otuđeni od korisnika mokrih čvorova, saopćeno je iz Uprave za indirektno oporezivanje Bosne i Hercegovine (UIO BiH).

Apelujemo još jednom na sve vozače koji koriste toalete i tuš kabine u carinskoj ispostavi Gradiška da se ponašaju domaćinski i da ne skidaju i odnose česme sa lavaboa i crijeva sa tuševa u tuš kabinama.

Podsjećamo, radi se o imovini koja upravo služi svim vozačina koji dolaze sa višesatnih putovanja da se mogu osvježiti i obaviti ličnu higijenu. 

"Još jednom upozoravamo sve korisnike da se ponašaju odgovorno i da se ne dovedemo u situaciju da samo nekoliko mjeseci nakon otvaranja novog terminala prostorije budu u nezadovoljavajućem stanju", navode iz UIO BiH.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...