BIVŠI PREMIJER FORTO: "Odmorio sam se nakon otkaza na poslu"

Edin Forto, bivši premijer Kantona Sarajevo, kazao je danas za N1 da se po smjeni Vlade - odmorio, izbjegavši odgovor na pitanje šta bi uradio u vrijeme pandemije da je i dalje predvodio Vladu ovog Kantona.

  • Politika

  • 07. Maj 2020  

  • 0

Kako je rekao Forto, vlasti u BiH na svim nivoima zakazali su u komunikaciji.

''Odmorio sam se nakon otkaza koji sam dobio na poslu, ali uskratiću vas za odgovor šta bih ja uradio bolje. Naknadna pamet nikome ne pomaže. Ali reći ću vam sljedeće. U vremenu krize najvažnija je komunikacija. Potpuno su propali u komunikaciji sa svojim građanima'', rekao je Forto.

Govoreći o aferama zbog javnih nabavki, a koje su pažnju javnosti privukle u posljednjim sedmicama, Forto je rekao da je skeptičan u pogledu sudskih epiloga ovih događaja.

''Imamo tačno, možemo nabrojati veliki broj slučajeva koji nemaju sudski epilog. Prema tome, vrlo sam skeptičan šta će se desiti s ovim istragama, ali gajim nadu da će država profunkcionisati'', dodao je on.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...