"SB" NA LICU MJESTA; UŽAS U SARAJEVU: Bačena eksplozivna naprava na supermarket, pogledajte šta se dešavalo u naselju Nova Otoka… (FOTO)

Uviđaj vrše službenici Uprave policije MUP-a KS po ovlaštenju dežurnog tužioca

  • Hronika

  • 08. Maj 2020  08. Maj 2020

  • 1

U naselju Nova Otoka u Sarajevu jutros je aktivirana eksplozivna naprava. Oštećeni su poslovni prostor i parkirani automobili. Nije bilo povrijeđenih.

Policija je dojavu zaprimila u 04.30 sati. Potvrđeno je da je bačena nepoznata eksplozivna naprava na jedan trgovački market, na kojem je nastala šteta, kao i na nekoliko vozila parkiranih u blizini. Nije bilo povrijeđenih osoba.

U toku je uviđaj koji, po ovlaštenju dežurnog tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, vrše policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...