MADRIDSKI „AS“ PREDSTAVLJA MIRALEMA PJANIĆA: Od Zidaneove želje do konačnog "da" Barceloni...

Jedan od najboljih veznjaka današnjice Miralem Pjanić očekuje rasplet situacije i prelazak u Barcelonu

  • Sport

  • 11. Maj 2020  11. Maj 2020

  • 0

Prethodnih dana špankolski i talijanski mediji konstantno su pisali o razmjeni između Juventusa i Barcelone, a glavna zvijezda će biti Pjanić.

Bh. veznjak je već pristao na transfer. Rekao je „da“ Barceloni, dogovorio je četverogodišnju suradnju vrijednu osam miliona eura po sezoni i sada se čeka potvrda razmjene.

Španjolski magazin AS posvetio je pažnju Pjaniću, a između ostalog pišu i o ranijem interesu Real Madrida za 30-godišnjeg nogometaša, ali i o ponudama koje je dobijao iz Madrida.

Prije dvije godine Juventus je navodno odbio ponudu Reala od 60 miliona eura, a interes je navodno postojao u martu 2019. godine kada se na klupu vratio Zinedine Zidane. Međutim, do dogovora ponovo nije došlo i Pjanić je ostao u Torinu.

Zidane je Pjaniću bio idol od malih nogu, ali po svemu sudeći protiv njegovog tima će ponovo voditi okršaje na terenu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...